Bellen

+31 (0) 85 401 9051

Mailen

info@installgroup.nl

Gespecialiseerd in Werktuigbouwkundige Installaties voor Woningbouw en Appartementen complexen

Bent u op zoek naar een specialist die complete w-installaties tekeningen uitwerken? Dan zit je goed bij InstallGroup!

Jaarlijks hebben we diverse projecten onderhanden waarvoor wij allerlei verschillende soorten installaties uitwerken voor de woningbouw.

Wij werken voor

01

Projectontwikkelaars

02

Aannemers

03

Installateurs

04

Leveranciers

InstallGroup BV is onder andere gespecialiseerd in het uitwerken van werktuigbouwkundige installaties voor de woningbouw en appartementen complexen. Dagelijks houden wij ons bezig met ontwerpen, engineering, berekeningen en moduleerwerkzaamheden van gebouw gebonden installaties.

Disciplines

Sanitaire installaties

Het ontwerpen en engineering van sanitaire installaties omvat het creëren van een functioneel, veilig, efficiënt en duurzaam systeem voor water- en afvoervoorzieningen in gebouwen. Sanitaire installaties omvatten onder andere water- en afvoersystemen, toiletten, wastafels, douches en baden.

HVAC installaties

HVAC staat voor Heating, Ventilation, and Air Conditioning, oftewel verwarming, ventilatie en airconditioning. Deze installaties zijn essentieel voor het creëren van een aangenaam en gezond binnenklimaat in gebouwen.

Duurzame installaties

Het ontwerpen van een duurzame installatie houdt in dat de installatie op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier functioneert en zo min mogelijk impact heeft op het milieu. Dit kan worden bereikt door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie, windenergie of geothermische energie, maar ook door het optimaliseren van de werking van de installatie en het verminderen van het energieverbruik.

Meer Over Ons

InstallGroup is een onafhankelijk technisch bureau die zich al meer dan 30 jaar bezig is in de installatietechniek.

We zijn een klein bedrijf gevestigd in Sneek die zich dagelijks bezig houden met Autocad/ Stabicad tekenwerk en Revit Modelleer werkzaamheden.

Door geheel Nederland werken wij voor verschillende Installateurs Luchtkanalen leveranciers.

Werkwijze

InstallGroup is een bedrijf dat gespecialiseerd is in werken met onderstaande methodes. Klik en kom meer te weten. 

Meer weten over onze werkwijze en diensten? 

2023 © Webdesign by On Detail