+31 (0) 85 401 9050

Diensten

Kom meer te weten wat wij voor u kunnen betekenen

Ontwerp

Rekenwerk

Tekenwerk van VO / UT

Ons Vakgebied
Werktuigbouwkundige Installaties

Installatietechniek W omvat alle installaties die te maken hebben met de watervoorziening en -afvoer, en verwarmingssystemen in een gebouw. Dit omvat onder andere:

De installatietechniek W is van cruciaal belang voor een gebouw om te zorgen voor een gezonde en comfortabele omgeving voor de gebruikers. Een goed ontworpen en uitgevoerde installatie kan bijdragen aan een hogere energie-efficiëntie, lagere operationele kosten en een betere duurzaamheid van het gebouw.

Type projecten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onderwijsinstellingen

Zwembaden

Woningbouw

Appartementencomplex

Utiliteitsgebouwen

Zorginstellingen

Sporthallen

Diensten

InstallGroup beschikt over de nodige kennis en expertise om een efficiënte en effectieve W-installatie te ontwerpen en engineeren, die voldoet aan de vereisten en wensen van de klant en aan de geldende wet- en regelgevingen. We maken hierbij gebruik van moderne ontwerp- en engineeringssoftware om de installatie in 3D te modelleren, waarmee wij de installatie kunnen optimaliseren en het ontwerp kunnen verfijnen.

We houden bij het ontwerp en engineering van W-installaties rekening met factoren als duurzaamheid, energie-efficiëntie, onderhoudsgemak, en veiligheid. Hierdoor kunnen we installaties ontwerpen die niet alleen optimaal functioneren, maar ook een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan de gezondheid en het comfort van de gebruikers van het gebouw.

InstallGroup BV biedt ondersteuning aan installateurs en adviseurs door hen te assisteren bij het ontwerpen, tekenen en modelleren van gebouwinstallaties, inclusief BIM (Building Information Modeling).

Een overzichtelijke weergave van alle informatie en elementen van een gebouw, zodat de onderlinge relaties en verbanden direct duidelijk zijn.

Gedetailleerde 3D-modellen die op verschillende niveaus kunnen worden bekeken en dienen als de fundamenten voor elke installatietekening van een gebouw.

Wij faciliteren effectieve BIM-coördinatie door alle betrokken partijen samen te brengen en te laten samenwerken.

Onze tekenaars hebben de nodige expertise in installatietechniek om uw installaties nauwkeurig en gedetailleerd in kaart te brengen.

Over ons

InstallGroup is een onafhankelijk technisch bureau die zich al meer dan 30 jaar bezig is in de installatietechniek.

We zijn gevestigd in Sneek en richten ons dagelijks op ontwerp en engineering. Hier wordt gebruik gemaakt van Autocad/ Stabicad tekenwerk en Revit Modelleer.

Door geheel Nederland werken wij voor verschillende Installateurs Luchtkanalen leveranciers.

Meer weten? Kom in contact!

+31 (0) 85 401 9050
Sebastiaan staat je graag te woord

Klaar voor een nieuw project?