+31 (0) 85 401 9050

Over Ons

Wij verzorgen het ontwerp, berekeningen en  modelleerwerkzaamheden vanaf voorlopig ontwerp tot en met de uitvoeringstekeningen. 

Van Ontwerp tot Engineering

Het bedrijf is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Sebastiaan Kamstra en Mark Nauta en richt zich op het leveren van hoogwaardige ontwerp- en engineeringdiensten aan klanten in deze branche. Met hun expertise en ervaring in de W- en HVAC-industrie, streven ze naar het leveren van innovatieve en duurzame oplossingen voor hun klanten. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en bedient klanten in de regio en daarbuiten.

Alles onder één dak

Wij verzorgen het ontwerp, berekeningen en  modelleerwerkzaamheden vanaf voorlopig ontwerp tot en met de uitvoeringstekeningen.

In de tussenliggende fases hebben wij regelmatig contact met onze opdrachtgever om de voortgang van de werkzaamheden te overleggen.

We zien het als onze taak niet alleen om een werktekening te maken maar ook om onze klant op de hoogte te brengen van alle belangrijke details van het installatiebouwproces.

30+ jaar ervaring

Team

InstallGroup is een onafhankelijk technisch bureau die zich al meer dan 30 jaar bezig is in de installatietechniek.

We zijn gevestigd in Sneek en richten ons dagelijks op ontwerp en engineering. Hier wordt gebruik gemaakt van Autocad/ Stabicad tekenwerk en Revit Modelleer.

Door geheel Nederland werken wij voor verschillende Installateurs Luchtkanalen leveranciers.

Sebastiaan Kamstra

Mede-eigenaar | Modelleur | Werkvoorbereider

Mark Nauta

Mede-eigenaar | BIM Modelleur | Werkvoorbereider

+31 (0) 6 286 799 81

s.kamstra@installgroup.nl

Kennismaken?

+31 (0) 6 420 10 958

m.nauta@installgroup.nl

Kennismaken?

Klaar voor een nieuw project?