Bellen

+31 (0) 85 401 9051

Over Ons

Het bedrijf is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Sebastiaan Kamstra en Mark Nauta en richt zich op het leveren van hoogwaardige ontwerp- en engineeringdiensten aan klanten in deze branche. Met hun expertise en ervaring in de W- en HVAC-industrie, streven ze naar het leveren van innovatieve en duurzame oplossingen voor hun klanten. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en bedient klanten in de regio en daarbuiten. [persoonlijke insteek]

alles onder 1 dak

Team

Sebastiaan Kamstra

Mede-eigenaar / Modelleur / Werkvoorbereider

Mark Nauta

Mede-eigenaar | BIM Modelleur | Werkvoorbereider

Van ontwerp tot engineering

Wij verzorgen het ontwerp, berekeningen en  modelleerwerkzaamheden vanaf voorlopig ontwerp tot en met de uitvoeringstekeningen.

In de tussenliggende fases hebben wij regelmatig contact met onze opdrachtgever om de voortgang van de werkzaamheden te overleggen.

We zien het als onze taak niet alleen om een werktekening te maken maar ook om onze klant op de hoogte te brengen van alle belangrijke details van het installatiebouwproces.

3 +
Projecten

ervaren en kennis

Bij merendeels van onze opdrachten hebben wij contact met de aannemer van onze opdrachtgever dit heeft als groot voordeel dat wij ten alle tijden op de hoogte zijn van het bouwproces. 

Wat wij als bedrijf ook belangrijk vinden is dat ons personeel regelmatig wordt bijgeschoold en op de hoogte is van de meest nieuwe technieken en verduurzamingen.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen…?

2023 © Webdesign by On Detail